Bölcső

Volt egyszer egy...

2021. december 07. 02:20 - faktura

bölcsőbolt.hu

Kiságy vég

Bölcsőbolt

Jó ideig indokoltnak tűnt, de aztán egyre inkább értelmét veszítette, hogy külön honlapja legyen a bölcsőimnek. Így ma végül a Bölcsőbolt oldalt átirányítottam a Faktúra Bútor megfelelő aloldalára.
Ezzel együtt azt gondolom, érdemes megtartani az oldal képeit. Különös tekintettel azokra a részletekre, amik az új felületen nem szerepelnek.

Ezen kívül amit még sajnálok, az a ringatható, babaöbölként is használható babaágy. Ennek még - ígérem - fel fogom tölteni a rajzait valahova. Biztos vagyok benne, hogy ez az a bútor, amit babát váró édesapák, nagypapák szívesen elkészítenének. Volt már ilyen.

 

Szóval az egykori bolcsobolt.hu oldal fotóállományát feltöltöm ide. Nem nagy felbontású képek, de így is elég beszédesek. 

Hagyományos talpas bölcsők (galéria)

 Lengő bölcsők 1. (galéria)

Lengő bölcsők 2. (galéria)

Gyerekágyak...

Ez nagyon kedves munka volt... Egy babaváró édesanyával közösen ötlöttük ki, hogy legyen egy kiságy méretű, de ringatható bababútor. Elég sokat tud a konstrukció. A fekvőfelületnek három pozíciója van, a felső egészen kicsi babáknak. Aztán ahogy nő a baba, lejjebb kerülhet. Az alsó helyzetben az oldalkorlát levehető, ekkor a szülők ágya mellé tolva babaöbölként funkcionál.
A ringatása sem csak egyféle. Teljesen fixálni lehet a lábakat, van egy a bölcsőkre hasonlító, íves talpon ringó állapota, és van egy olyan lehetőség, hogy egy rugalmas talpon éppen csak egy kicsit lehet mozgatni.

Gyerekágy 1. (galéria)

Gyerekágy 2. (galéria)

Minták, részletek

 DELTA bölcsők

Jó régen, egy kis ideig volt olyan elképzelésem, hogy az egyszerű, olcsó bölcsőket is nekem kell megcsinálnom. Tévedés volt. Máskülönben aki bölcsőt vesz, most már látom, az vágyik arra, hogy legyen rajta némi "babás," mesés ornamentika. Vagy ha nem is akkor legyen rajta/benne olyan dolog - értékes anyag, egyedi minta - ami különlegessé teszi.

 

Egyebek

Ezek azok a képek, amik nem fértek be a fenti galériákba, de ott voltak az oldalon.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bolcso.blog.hu/api/trackback/id/tr716774340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása